Наставникът на Астън Вила Мартин О’Нийл изрази подкрепата си към колегата си от Тотнъм Мартин Йол, който е под прицел, заради слабото представяне на „шпорите” от началото на сезона.

„Хората, които се нахвърлят срещи Йол, първо трябва да се вгледат в това, което постигнал през последните три години. Тотнъм е много добър отбор, оттам похарчиха пари през това лято, за да привлекат нови състезатели, което и показва техните намерения за бъдещето”, започна треньорът на Стилиян Петров.

„Неговите момчета имат способността да се класират сред първите четири в Англия. Миналата година тръгнаха слабо, а вижте къде завършиха. Считам, че имат потенциала да повторят успеха си и през новата кампания – да се съвземат и да започнат да побеждават”, коментира още О’Нийл.

„Мачът срещу Тотнъм утре няма да е никак лесен за нас. Те са способни да печелят срещите си, неведнъж са го доказвали. Когато всичките им играчи са на разположение на треньора, стават много опасен състав. Ние обаче, отиваме за победа”, заяви наставникът на Астън Вила.