Младата надежда на Манчестър Юнайтед Аднан Янузай парафира нов договор с клуба от „Олд Трафорд“. 18-годишният белгиец, който дебютира за „червените дяволи“ като смяна във финала за Къмюнити шийлд по-рано тази година, подписа нов петгодишен контракт, който ще го задържи в клуба до 2018 година. В официалния си дебют във Висшата лига, Янузай отбеляза и двата гола при успеха с 2:1 над Съндърланд преди няколко седмици.

„Много съм доволен, че Аднан обвърза бъдещето си с Юнайтед. Той е невероятен талант и не спира да ме впечатлява откакто съм тук. Неговият баланс, поза и способност да преодолява играчите е наистина впечатляваща за момче на неговата възраст“, коментира мениджърът на Юнайтед Дейвид Мойс.

„Прекрасно е, че подписах с Манчестър Юнайтед. Винаги съм чувствал, че това е правилният клуб за мен. Сезонът е невероятен за мен – бях на предсезонно турне с отбора, дебютирах във финала за Къмюнити Шийлд на „Уембли“, а след това получих шанс и срещу Съндърланд – всичко е като една мечта“, каза от своя страна Янузай.