Уейн Рууни изкарва по 385 хиляди евро на седмица, но въпреки това е крадец! Това твърди "Съндей Мирър", а от изданието потвърждават думите си с видео запис.

Записът е от вип-ложа на стадион "Уембли" и е заснет на 31 май 2014. По това време на "Уембли" се провеждаше боксова галавечер, а на видеото се вижда как нападателят на Манчестър Юнайтед се разхожда из спонсорска стая на Найк, от която събира различни спортни продукти.

Въпросното видео вижте ТУК!

Ясно се вижда как Рууни взима празна пластмасова торба, която пълни с дрехи и обувки на популярната спортна марка, след което напуска залата.

В пространството има и други хора, които виждат действията на футболиста.

Самият Рууни, както и спортният концерн, категорично отрекоха информацията за кражба. "Историята не е вярна. Можем да потвърдим, че нищо не е взето от залата на Найк", заявиха в прессъобщение от компанията.

Рууни пък използва своя профил в Туитър като дори заплаши "Съндей Мирър" със съд. "Обвиненията, публикуване от "Съндей Мирър", които бяха представени на моя мениджърски екип, Найк и ФА, се отричат от всички, са грешни и тотален боклук. Въпросът вече е в ръцете на моите адвокати, така че към момента не мога да кажа повече", написа футболистът.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS