Футболната асоциация на Англия повдигна обвинения към трима от Челси след мача със Съндърланд за непристойно поведение. Това са мениджърът Жозе Моуриньо, помощникът му Руи Фариа и халфът на тима Рамиреш.

Футболистът ще трябва да дава обяснения за инцидент със Себастиан Ларсон в 42-ата минута на мача, който не е отразен от официалните лица на двубоя.

Ако не успее да се защити, той ще бъде наказан за три мача. Бразилецът има време до четвъртък вечерта да изрази позицията си по казуса пред ФА.

Руи Фариа трябва да отговаря за два случая на непристойно поведение. Първият от тях е в 83-ата минута на двубоя, когато е обидил четвъртия съдия.

Вторият случай е след края на мача, когато е напуснал зоната, в която може да стои и е имал агресивно поведение към реферите. Той може да даде становището си до следващия понеделник.

Жозе Моуриньо е обвинен в непристойни изказвания към реферите след двубоя и подкопаване на авторитета на шефа на съдиите в Англия Майк Райли. И той може да бъде изслушан до понеделник.