Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни определено може да бъде доволен от вложените средства за „нова коса”. От няколко месеца суетният играч се вихри из терените с нов перчем, а според последните информации, присадената му коса се повлиява много добре.

Интервенцията, която английският национал претърпя, има голям успех, но в същото време новата коса е започнала посивява, което се счита за страничен ефект след струващата 30 хиляди паунда манипулация. Това означава, че играчът спокойно може и да се боядисва.

За целта Уейн Рууни посещава фризьор, който се грижи за скъпоструващата му коса. „Мачовете ми са перфектни и искам и косата ми също да бъде перфектна. Всички момчета много я харесват. Мога да ви кажа още няколко футболисти, които трябва да се поучат от това”, сподели Рууни.

Фризьорът на футболиста вече също жъне слава. Той трябваше да обяснява пред медиите, с какво точно се занимава и колко време му отнема прическата на нападателя.

„Отнема 45 минути. Той я подстригва и мие. Сега Уейн изглежда по-млад, а косата му расте много добре”, сподели фризьорът, който добави, че се надява Рууни да е малко по-смел в това начинание.