Мегабогатият собственик на Манчестър Сити може спокойно да постави в трансферната листа на тима си Кристиано Роналдо, информира Daily Mail. Причина за това е последната покупка на звездата на Юнайтед.

Звездата на „червените дяволи”, който бе спряган за евентуално ново попълнение на Реал Мадрид през това лято, а след това трябваше да се врече във вярност на своя клуб, си купи Бентли за 340 хиляди паунда, в цвета на градския съперник – Сити. Доста хора бяха шокирани, когато видяха Кристиано Роналдо зад волана на скъпото возило в син цвят.

Ако крилото се нуждае от удобствата на луксозен салон, той би могъл да помоли за това собственика на „гражданите” Сюлейман Ал-Фахим, пише още изданието.

Новата кола на Роналдо е поредната в гаража му, след невероятния черен Ролс Ройс Фантом, който струва 340 хиляди паунда.

Според изданието само регистрационната табела на Бентлито с надпис CR7 е струвала на звездата на Манчестър Юнайтед 150 хиляди паунда. Това прави общ сбор от 490 хиляди паунда, с които Кристиано се е разделил през изминалия месец.

В края на трансферния прозорец новият собственик на Манчестър Сити заяви, че през януари ще докара на „Йистлендс” португалската супер звезда Кристиано Роналдо, като сумата, която е готов да заплати за португалския национал възлиза на 120 милиона паунда.