Лоши новини от най-неочакваното място получи мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал. Мачът на младежкия тим в понеделник вечерта, който трябваше да служи за трупане на игрови минути на някои от контузените и наказаните, завърши с две "жертви" за "червените дяволи". 

Аднан Янузай и Рафаел да Силва, които бяха пратени там просто за обиграване, излязоха с травми. По-сериозно изглежда положението на младия белгиец, който е с мускулно разтежение на бедрото. 

Според първоначалните информации от Англия, то може да го извади от терените за следващия месец. Това на практика означава край на сезона за него, но тепърва предстоят обстойните медицински прегледи. 

Рафаел пък излезе след тежък удар в ребрата. Ако няма спукване или счупване на някое от тях, той ще може да е на линия още за уикенда. Но и бразилецът ще мине по-късно днес през лекарския кабинет за изследвания. 

Добрите новини за Ван Гаал са свързани поне с Робин ван Перси и Джони Еванс. Двамата също участваха в този мач, за да наваксат изоставането във физически план. Те се представиха на ниво и може да са на линия за мача с Евертън през уикенда.