Нова опция за продължаване на кариерата се появи пред нападателя Самуел Ето'о. Камерунецът е близо до преминаване в английския Евертън, съобщават английските медии днес. 

33-годишният таран е без отбор от 30 юни насам, когато изтече договорът му с Челси. След това името му беше свързвано с Ливърпул, германски, италиански и какви ли още не тимове. Но в крайна сметка може да се озове на "Гудисън парк". 

На Острова информират, че в момента футболистът преговаря за личните си условия с "карамелите". Той обаче ще трябва да направи доста отстъпки за тях, защото мърсисайдци нямат финансовите възможности на лондонския гранд. 

На "Стамфорд Бридж" Ето'о получаваше по 163 хил. евро на седмица. За да заиграе в Евертън, ще трябва да намали претенциите си почти наполовина. Друга опция за мениджъра на "карамелите" е Дани Уелбек. 

Испанецът иска още един нападател, който да помага на рекордната му покупка Ромелу Лукаку. Засега обаче Мартинес не иска да коментира евентуалните опции за атаката на тима му за новия сезон. 

"Вие ме питате за Ето'о и Уелбек, но аз не мога да говоря сега за тях. Те са много скъпи играчи и не мога току-така да коментирам. Докато е отворен прозорецът, ще търся всякакви опции. Истината е, че наблюдавам всички възможности", сподели Мартинес.