Часове преди дербито на Манчестър, нов слух се прокрадна лагера на Сити. Този път, английското издание DailyMail излезе с информация, че Франк Рийкард ще замени Марк Хюз начело на отбора след края на настоящия сезон.

Публикациите, че сегашният наставник на „гражданите” ще бъде заменен през лятото продължават да се увеличават с приближаването на последния мач в Англия.

Франк Рийкард е най-новото име, което бе обявено за евентуален нов мениджър на Манчестър Сити. Треньорът, който в края на изминалия сезон напусна Барселона, вече мисли върху няколко оферти, след като почти година бе далеч от тъчлинията.

Според източник, близък до Рийкард, наставникът смята, че в Сити имат възможностите да си позволят заплатата му. Според медиите обаче, той е и в списъците за евентуален треньор на Милан и Аякс.

Въпреки милионите, с които разполагат собствениците на „небесносините”, нивото на тима не се повиши кой знае колко през изминалите месеци, което явно ще доведе до смяната на треньора. Отборът на Марк Хюз по-късно в неделния ден, ще се изправи срещу градския си съперник Манчестър Юнайтед.