Нов скандал е на път да избухне в Ливърпул след поредното разкритие на „News of the World”, което уличава експерта по сигурността на „Анфийлд” Джордж Кълън в пласиране на наркотици и сводничество.

Кълън, който вкара в действие революционната система с електронните билети, което до голяма степен спря пътя на хулиганите към стадионите бе разкрит, че пласира кокаин и е един от големите сводници в Ливърпул.

Милионерът има вече сключен договор с ФИФА да съблюдава случващото се около стадионите на световното първенство в ЮАР. Кълън дори вече е договорил с бразилската легенда Пеле да подсигури и стадионите в Бразилия за световното през 2014 година.

„News of the World” разкри, че Кълън пласира един грам кокаин за 100 паунда, като самият той признава пред скритата камера, че чистият кокаин струва много по-скъпо.

Джордж Кълън си докарва сериозни пари и от сводничество, като за един час продава своите момичета за 150 паунда, като милионерът отбелязва, че неговите красавици са англичанки, а не рускини.

Кълън е собственик на една яхта в Испания и на три спортни коли, като той е и мениджър на две компании – „Stadiacard” и „TelCo Management”.