Братът на Райън Гигс – Родри, който от скоро е ерген, не си губи времето, пишат в Англия. Само 24 часа след като изхвърлил жена си от апартамента им, той бомбандирал 18-годишно момиче със съобщения и снимки.

Случващото се в семейството на звездата на Манчестър Юнайтед продължава да залива таблоидите на Острова в последния месец. Преди известно време стана ясно, че Райън Гигс е имал осемгодишна връзка с жената на брат си – Наташа.

Поредният епизод от сериала „Гигс” пък бе представен в „Sun” днес. Според изданието Родри е флиртувал с непознато момиче, два пъти по-младо от него, само ден, след като разкарал жена си. Братът на Райън Гигс дори изпратил своя гола снимка до кръста на девойката.

„Той ме попита дали мога и аз да му пратя снимка, за да го развеселя. Чатих си с него още преди да разбера кой е всъщност. Тогава го видях във вестниците. Казах му, че знам кой е. Питах го, дали е сигурен, че трябва да ми пише. Той ми отвърна, че е напълно сигурен, и че нищо лошо не е направил”, „Sun” цитира девойката.

Родри, баща на едно дете, изпратил на момичето своя телефонен номер, нарекъл я „скъпа”, след което я залял с нови съобщения. Двамата продължили да флиртуват, като в крайна сметка, тийнейджърката, която иска да остане анонимна, попитала, дали има някакъв шанс Родри да се събере с жена си. „Не искам да разбивам семейство”, казала тя. „Никога няма да се събера с нея. Продължавам напред. Колкото по-бързо, толкова по-добре”, отговорил братът на Райън Гигс.