Отборите на Норич и Кристъл Палас не се победиха, завършвайки 1:1 в двубой от новогодишния 21-ви кръг на Висшата лига. "Канарчетата" водеха до самия край на срещата след попадение през първата част на Тод Кантуел, но в 86-та минута Конър Уикъм отбеляза изравнителен гол. 

Двубоят започна по мечтан за Норич начин. Още в 4-та минута Емилиано Буендия и Тод Кантуел си размениха няколко двойни подавания, преди Кантуел да завърши с прецизен удар от около 12 метра за 1:0. 

До края на срещата срещата беше изключително равностойна, като с напредването й гостите от Палас започнаха да гледат по-смело към вратата на Тим Крул. Техните усилия доведоха до отменен гол на Уилфред Заха в 84-та минута, но само две по-късно цифровото изражение на таблото наистина беше изравнено.  Заха този път беше в ролята на подавач, като след негово прострелно центриране, успоредно на гол линията, Конър Уикъм се оказа най-добре пласиран, за да направи резултата 1:1. 

По този начин Норич остана закотвен на дъното на таблицата, с актив от едва 14 точки след 21 мача. Палас, от своя страна, заема 9-та позиция с 28 пункта.