Ако търсите имот в Ланкашиър и разполагате с четири милиона паунда, спокойно можете да се уредите с бляскавото имение на бившия футболист на Манчестър Юнайтед и настоящ на Евертън Фил Невил.

Футболистите по принцип не се славят с невероятен вкус, но интериорът на дома на Фил и Джули Невил е направо прекалено кичозен. Семейството се сдоби с къщата в покрайнините на Бърнли преди девет години за скромните 600000 паунда, и постепенно превърна красивата постройка от 18-ти век в истински цирков палат.

Именно по тази причина вече три месеца не може да се намери купувач, който да се подлъже да брои исканата сума.

Имението разполага с шест спални, като четири от тях всъщност са цели апартаменти; собствен бар, където челно място заемат бутилките шампанско, получени от Невил за Играч на мача; столовата е изцяло декорирана в любимата марка на Джули – Верчасе, а таванът е от злато.

Основната спалня също е издържана във Версаче, а има още фитнес зала, кино салон, и отделна къща с четири спални за персонала. Дворът от девет акра разполага с тенис корт. Заради историческата стойност на сградата, на Невил бе забранено да строи басейн.

Децата също могат да са щастливи, тъй като имат огромна зона за игра, включително и специална стена за катерачи за седемгодишния Харви и четиригодишната Изабела.

В момента семейство Невил не живее вече в Сънисайд Хаус, като се премести в Бийтъм Тауър в центъра на Манчестър. Бийтъм Тауър е най-високата жилищна сграда в цяла Европа. Фил купи три апартамента там за 1 милион паунда и ги трансформира в един.