Приятелката на Кристиано Роналдо – Нереида Гаярдо, вече обмисля следващата стъпка в развитието на отношенията между двамата. Според английския таблоид „Сън” красавицата все по-често мисли за сватба и майчинство.

В разговор в интернет с непознати потребители медицинската сестра споделила, че се надява съвсем скоро да стане семейна, тъй като двамата са „лудо влюбени”.

Роналдо и тъмнокосата изкусителка се познават от месец януари, но това не пречи на Гаярдо вече да прави планове. Според слуховете, Кристиано също е съгласен да се врече във вечна вярност на своята любима, въпреки че преди няколко дни бившето гадже на красавицата се опита да обясни що за жена е Нереида, при това го направи в един от най-тиражираните таблоиди News of the world.

По думите му тя е истинска тигрица в леглото, но един от най-големите й недостатъци е, че обича парите повече от всичко останало. Освен това бившият на Гаярдо се усъмни и в нейната вярност, тъй като атрактивната брюнетка не била от най-праведните в отношенията си с мъжете.