Приятелката на Кристиано Роналдо – Нереида Гаярдо, реши да докаже любовта си към звездата на Манчестър Юнайтед като татуира инициалите (CR) на футболиста на тялото си.

Испанката изглежда е чела доста жълти списания и смята да мине по вече отъпкания от Дейвид и Виктория път, за да демонстрира обичта си към своя любим. Звездното семейство Бекъм не веднъж се е появявало по светските списания, благодарение на татусите, които винаги символизират нещо лично.

24-годишната манекенка, която не е от най-срамежливите, възнамерява да не крие рисунката, затова я е поставила на китката си.

„Нереида иска да засвидетелства намеренията си за бъдещето по този начин. Тя планува да я покаже следващата седмица, но Кристиано все още не знае за татуировката”, сподели приятелка на разкрепостената испанка пред „Сън”.

Преди няколко седмици пък Нереида направи демонстрация на уникалните си обеци във формата на R7 – явно заради номер 7, който носи на гърба си Ронадло, когато носи фланелката си на Юнайтед.

В момента играчът на Манчестър Юнайтед се подготвя заедно с националния отбор на Португалия за предстоящото Европейско първенство.