Едва ли някой може да намери обяснение за поведението на Марио Балотели. Футболистът на Манчестър Сити отново влезе в жълтите издания на Острова, за да се посмеем отново на негов гръб. А той просто... имал нужда от тоалетна, нищо повече.

В четвъртък италианският нападател изпитал нужда, подобна на всеки от нас. За целта му се наложило да влезе в местния колеж и да попита студент, къде точно са тоалетните. След като приключил, 21-годишният Балотели влязъл в стаята на преподавателите, за да поговори с тях преди да прекара 20 минути, обикаляйки в двора на колежа.

18-годишният Едуард разкри, че футболистът паркирал луксозното си Бентли отвън, след това влязъл в столовата, за да попита къде се намират тоалетните. „После влезе в стаята на преподавателите“, сподели момчето пред Manchester Evening News.

„След това просто се разходи из кампуса, сякаш е собственик на мястото и всички наоколо. Аз съм фен на Сити, затова беше невероятно да го видя, но е малко абсурдно да се появи точно тук – никога не съм предполагал, че може да се случи“, добави Едуард.

Говорителят на католическия колеж пък заяви, че визитата на футболиста е била непланирана и неочаквана: „Готови сме да го запишем в някои курсове, може да се върне по всяко време.“

Това не е първият подобен случай, в който Марио Балотели решава да обърне внимание на хора, които не го очакват. През 2010 година нападателят влязъл през отворената врата за охраната на женски затвор в Италия, за да огледа наоколо.

Миналата година той посети и училище в Манчестър, за да се срещне с младеж, който тормозил свой съученик.