Мениджърът на Тотнъм Андре Вилаш-Боаш нападна журналиста от Sportsmail Нийл Аштън в опит да се защити от неговите нападки, които бяха публикувани в английския таблоид през седмицата.

Португалският мениджър бе остро нападнат след разгромната загуба, която „шпорите“ допуснаха преди няколко дни при гостуването на Манчестър Сити.

„Няколко души обиждат моята почтеност, моите човешки ценности, моят професионализъм и един от тези хора се намира в залата“, обяви Вилаш-Боаш на пресконференцията си след равенството 2:2 срещу Манчестър Юнайтед.

„Той ме обижда, като поставя под съмнение успехите, които съм постигнал в другите клубове. Аз не мисля, че това е честно. Смятам, че това е липса на уважение и целенасочена атака срещу дадено лице“, добави португалецът.

„Аз не искам да коментирам други мениджъри. Вие може лесно да правите сравнение на ситуациите. Аз не съм видял подобни нападки нито срещу мениджъра на Манчестър Сити, нито срещу този на Манчестър Юнайтед. Смятам, че това не е справедливо“, продължи мениджърът на Тотнъм.

„Това е нещо, което очевидно се случи след загубата с 0:6 от Манчестър Сити, но по-важното е, че отборът успя да отговори и мисля, че играчите се справиха срещу Манчестър Юнайтед“, каза още Андре Вилаш-Боаш.

Той обвини също така бившият президент на Тотнъм Лорд Шугър, че го напада на лична основа и има насочен план срещу него.