Една от звездите на Манчестър Сити Самир Насри не брои Ливърпул за сериозен кандидат за титлата. Точно между двата тима беше борбата за трофея във Висшата лига миналия сезон и "гражданите" я спечелиха в последния възможен момент. 

Според французина обаче, подобно развитие през тази кампания е невъзможно и той смята за преки съперници за отличието други два тима - Челси и градския враг Манчестър Юнайтед. 

"Тази година за Ливърпул ще е много трудно и не вярвам да повторят представянето си от миналата. Те продадоха най-добрия си играч Луис Суарес, а и сега ще имат повече задължения от миналата година."

"Сега ще играят в Шампионската лига и ще им е доста по-различен сезонът. Миналата година можеха да се концентрират изцяло върху първенството, докато сега ще са по-натоварени. Миналата година липсата на евромачове беше голямото им предимство."

"Сега обаче ще имат много отговорности и затова не смятам, че ще са ни конкурент за титлата. Мисля, че ще се наложи да се борим с Челси и Манчестър Юнайтед", сподели Насри за сайта на клуба си.