В Англия в момента тече ожесточена дискусия за поведението на звездата на Арсенал Джак Уилшър. Английският национал беше спипан за втори път с цигара по време на почивката си миналия месец. 

Когато това му се случи за първи път през декември миналата година, истерията беше огромна, а сега се появиха съмнения дали е достатъчно добър модел за подражание от подрастващите в страната. 

Дали за да запазят репутацията на младата звезда на "трите лъва", или поради някаква друга причина, но в Англия направиха идеален отбор на звезди-пушачи, които са играли или все още играят във Висшата лига. 

Сред тях е и българинът Димитър Бербатов. За благоевградчанина няма ясна информация, че е пушач, но на Острова го слагат в тази графа заради една-единствена снимка в "Гардиън" още преди години. От тогава Бербо не е виждан с цигара, но това не пречи на изданието "Брайтбарт" да го нареди сред най-големите играчи, подвизавали се на Острова, които имат този порок. 

Другите големи имена в този списък са Уейн Рууни, Марио Балотели, Ашли Коул, Уейн Бридж, Дейвид Джеймс, Давид Жинола и други.