Нападателят на Суонси Сити Дани Греъм защити решението на мениджъра си Михаел Лаудруп, който напоследък го оставя извън отбора заради слабите му изяви.

През миналия сезон англичанинът бе една от ключовите фигури за „лебедите“, но след идването на Мичу ситуацията се промени. 27-годишният играч не е започвал като титуляр от началото на октомври, когато Суонси завърши наравно с Рединг. Греъм, който през миналата кампания се отчете с 14 гола в 39 мача, пропусна и мача срещу Саутхемптън през миналия уикенд, този път заради контузия.

„Чувствам, че представянето ми не е такова, каквото трябва да бъде“, сподели острието на Суонси. „През миналия сезон играх в 99 процента от мачовете през годината, но след идването на новия треньор виждам, че не играя толкова добре.“

„Само защото за два или три мача съм останал извън групата, не значи, че ще тръгна да говоря глупости или да блъскам по вратата му и да му заявя, че трябва да играя, иначе си тръгвам. Като професионален футболист знаеш, че един или два пъти през кариерата си ще гледаш мача от трибуните. Важно е как се справяш в такива ситуации. Това е тест, който е полезен“, завърши Греъм.