През последните няколко години, при презентациите на новите спортни екипировки на различни отбори, ставаме свидетели на все по-атрактивни “церемонии”, в които млади и красиви момичета обличат мъжките екипи, което от своя страна развинтва доста въображението на мъжете.

Воден от този фактор, известният италиански бизнесмен и съсобственик на английския клуб Куинс Парк Рейнджърс Флавио Бриаторе отправил покана към световноизвестния модел Наоми Кембъл да участва в представянето на новите екипи на тима. Производител на спортните екипи е френската фирма Le Coque Sportif.

За светските хроникьори не е тайна, че преди време бизнесменът излизаше с тъмнокожата красавица. Най-вероятно топлите чувства, които хранят един към друг, са спомогнали Наоми Кембъл да участва в презентацията, която ще се проведе тази сряда.

Оказва се обаче, че скандално известният модел вече е посещавала мачове на Куинс Парк Рейнджърс по личната покана на плейбоя Флавио Бриаторе. През октомври 2007 година Наоми бе забелязана във ВИП-ложата на стадиона Лофтус Роуд по време на двубоя Куинс Парк Рейнджърс – Норич, завършил с минимална победа на отбора на Флавио Бриаторе.