„Мисля, че се представям добре, разочарован съм да не съм номиниран”, сподели крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани, след като бе пренебрегнат за приза "Играч на сезона" на ПФА.

Професионалната футболна асоциация на Англия изненадващо не номинира португалеца за наградата, макар той да получи номинация за приза "Най-добър млад играч". Голмайсторът на първенството Димитър Бербатов също остана извън номинираните за най-престижната награда в Англия. Лидерът по асистенции в лигата Нани, с 18, изработи и двата гола за тима си при победата с 2:0 над Фулъм.

"Мисля, че се представям добре, така че съм разочарован да не съм в списъка", сподели Нани. "Но все още ни предстои много работа до края на сезона. Силен съм и се надявам да се фокусирам върху развитието си през всеки сезон. Дано имам още повече възможности. Не обичам да говоря за другите играчи или за хората, които вземат тези решения. Ако искам да съм в списъка, трябва да го покажа на терена. Разбира се, всеки си има мнение, и се надявам следващия път хората да видят повече какво правя, ако отново се представям добре", добави португалецът.