Португалското крило на Манчестър Юнайтед Луиш Нани изрази готовност да остане в тима и да помогне за спечелването на титлата във Висшата лига през новия сезон.

Юношата на Спортинг Лисабон има договор с клуба до 2014 година, като очакванията на играча са да получи по-добри условия от настоящите. От ръководството на „червените дяволи“ обаче не бързат с предложението, като според медиите в страната има вариант Нани да бъде продаден, за да се осигурят допълнителни средства за нови футболисти.

Ако се стигне дотам, сър Алекс Фъргюсън ще поиска от 20 милиона паунда нагоре за иберйиския техничар. Именно това може да е причината, поради която Юнайтед не бърза да преподписва с играча.

„Ще видя какво ще ми предложи бъдещето. В Юнайтед съм от 5 години и се чувствам много щастлив, като спечелих всички възможни титли“, сподели Нани. „Мениджърът вярва в мен и това е важното. Моят агент преговаря в момента, така че трябва да изчакаме.“

„Футболът е такъв, че трябва да се справяш с разочарованията. Идват моменти, когато те боли много. Боли, когато изпуснеш титлата в последната минута, Сити бяха невероятни късметлии през онзи ден. Да се надяваме, че през следващия сезон ще бъде наш ред“, добави Нани.