Манията на Виктория Бекъм по висшата мода стигна нови висини, които хвърлиха в смут критиците на Острова и отвъд Океана. Съпругата на Дейвид Бекъм пристигна за фото сесия в Париж облечена в умопомрачителен оранжев тоалет и невероятни обувки.

Свидетелите обаче не успяха да оценят вкуса на Пош Спайс и най-честите сравнения бяха с…Голямото Пиле от детското филмче „Улица Сезам”.

Драматичен грим и разбира се, обичайния тен допълваха образа на г-жа Бекъм. Тя прекара следобеда позирайки пред обектива по улиците на Париж и в Люксембургските градини.

Виктория е във френската столица за Седмицата на Модата, където успява да се отърка в други известни личности като рапъра Кание Уест и рок звездата Къртни Лав.

Снощи тя бе забелязана в Лувъра, където дизайнерът Марк Джейкъбс постави своето ревю спектакъл за „Луи Вуитон”.

Разбира се, съпругът на Виктория, Дейвид Бекъм, не се движеше до своята половинка, тъй като се завърна в Лос Анжелис, за да тренира с местния Галакси. Миналата седмица семейството пътува до Лондон, за да посети болния баща на Дейвид.

Виктория обаче имаше възможност да се наслади на компанията на много други звезди като Наоми Кембъл, Катрин Деньов, Софи Дал и Дита фон Теси.