Стигалият дори до националния отбор на Англия скандалджия Лий Бойър отново напомни за себе си в типичен стил, като напсува баба пред погледа на внучето и по време на мач от Висшата лига.

Полузащитникът на Бирмингам Сити изпусна нервите си при гостуването на Уест Бромич Албиън, загубено с 1:3, когато бе заменен в 68-ата минута.

Вместо кротко да си седне на пейката, Боуър се впусна в кавга със седящата наблизо фенка на домакините Сандра Кокс и безочливо я нарече „ш****а к***а”.

Осъзнал, че може да отнесе тежко наказание заради неконтролираното си поведение, Лий Боуйър поиска извинение от дамата след скандалната случка.

Ето какво заяви обруганата от 33-годишния бивш национален футболист бабка: „Бях ужасена и разстроена от езика, който той използва. По-лошото е, че тези думи бяха казани пред седемгодишния ми внук. Човек не очаква да бъде обект на такова обидно поведение от страна на футболист”.

Бойър неведнъж е заявявал, че ако не е било скандалното му поведение, той е щял да играе още много мачове за Англия. Преди време Лий Бойър дори беше признал, че хората го смятат за животно, но отрече да е такъв.