Играчът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изненадал неприятно гостите си, които дошли да отпразнуват 22-я му рожден ден, след като взел микрофона от ръцете на професионалния изпълнител и се опитал да изпее няколко парчета.

Но считаният за абсолютен „музикален инвалид” футболист изпълнил толкова лошо въпросните песни, че в началото приятелите му не знаели, какво точно пее той.

В последствие се оказало, че Рууни изпял в салона на скъпия ресторант на Манчестър, собствени версии на „Mustang Sally”, „Hey Jude” и „I Got You Babe”.

„Той направо уби тези класически парчета”, разказва пред „Sun” присъствал на мероприятието. „Доста хора се събраха да го чуят, но изживяването не бе никак приятно.”

Освен това, Уейн наредил на готвачите, вместо да приготвят луксозното меню на ресторанта, да сготвят пиле с картофки, пържоли с картофки и риба с картофки.

„Този ресторант е изключително класен, но Рууни искаше по-различно меню. Всичко приличаше на детско парти”, сподели още източникът пред английското издание.