Звездата на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович продължава да изумява света с темпото, с което се възстановява от контузията, която застраши кариерата на ветерана. Седмици по-късно след ужасяващото усукване на коляното шведският нападател показа, че вече е в състояние да прави упражнения с топка.

35-годишният футболист само преди дни беше основна атракция след финала в Лига Европа, който Юнайтед спечели с 2:0 над Аякс. Ибра се присъедини мощно към празненствата на терена, като дори захвърли двете патерици, с помощта на които първоначално се придвижваше.

Агентът на Ибрахимович: Той иска да остане в Юнайтед

Двубоят в Стокхолм се игра на 24 май, а седмица по-късно Ибракадабра вече няма нужда от никакви помощни средства. Нещо повече – в „Инстаграм” се появи видео, в което Ибра без проблеми тича на място, а някой му подава топка през равни интервали. Шведът подава с крак кълбото обратно и така упражнението продължава.

Мръсните номера на Ибра във финала на ЛЕ

Ибрахимович се контузи тежко в реванша от четвъртфиналите в Лига Европа срещу Андерлехт. Тогава при приземяването след въздушен дуел коляното на Ибра поддаде и той се строполи с огромни болки на тревата. Затова усилията на ветерана да превъзмогне толкова жестока травма заслужават само възхищение.