Евертън и играчите му имаха поводи за радост след победата над шампиона Лестър на "Гудисън парк" в неделя в зрелищен мач. И най-логичното беше да го отпразнуват в някой от местните барове. 

Точно това стори и звездата на "карамелите" Рос Баркли. Той се оказа в нощния клуб "Санта Чупитос", но си тръгна набит. Посетител на заведението му заби три яки тупаника и го просна на земята в ранните часове на понеделник сутринта. 

Инцидентът е хванат и от охранителните камери. От кадрите се вижда, че двамата си говорят нормално, а Баркли е сложил ръка на рамото на събеседника си. Изведнъж той побеснява и му удря три юмрука в лицето, просвайки го на земята. 

Веднага инцидентът е докладван в полицията, която го разследва и търси извършителя. Адвокатът на футболиста обяви, че клиентът му е станал жертва на "абсолютно неоправдано нападение". 

Самият играч явно не е пострадал сериозно и още в понеделник сутринта е бил на тренировката на Евертън. Все още се изясняват причините за този инцидент, но в полицията са категорични, че той не е свързан с футбола и кариерата на Баркли. 

Кадри от побоя върху звездата на "карамелите" можете да видите в прикачения туит: