Манчестър Сити влетя в английската и световната футболна история, след като реализира исторически требъл през сезон 2022/2023. „Гражданите“ съумяха да триумфират във Висшата лига, Шампионска лига, както и да спечелят местната ФА Къп.

Играчите, щабът и Хосеп Гуардиола отпразнуваха подобаващо големия успех след победата с 1:0 над Интер във финала в ШЛ, играл се в Истанбул и организираха парад на празненствата. На него „гражданите“ отнесоха доста подигравки от феновете на другите отбори, че присъствието от техни привърженици не е това, което трябва, но това сякаш не пречеше по никакъв начин на Джак Грийлиш.

Звездата на Сити беше на „гребена на вълната“ по време на празненствата. Веднага след финала Сити летя до Ибиса, където беше първия им купон, след което те се прибраха на Острова, за да уважават и своите привърженици в Манчестър.

8 снимки

В хода на всичките дни непрестанно се появяваха кадри и снимки на това как Грийлиш пие безмерно количество алкохол. Фестивалните напитки дори направиха така, че се видя как английският национал се праща в смешни за останалите състояние, но това по никакъв начин не спираше офанзивния футболист да куфее след огромния успех.

„Той просто изпи всичко“, пък беше краткият коментар на съотборникът му Хулиан Алварес по време на празненствата. На една от снимките пък се видя как Кайл Уокър съпровожда своя съотборник след партито в Ибиса, след като видимо Грийлиш не беше в нормално състояние.