Отборите на Челси и Шефилд Юнайтед завършиха 2:2 на „Стамфорд Бридж” в среща от четвъртия кръг на Висшата лига. Двете попадения за „сините” бяха дело на Тами Ейбрахам. Първото попадение за „остриетата”  реализира Калъм Робинсън, а в самия край на мача Курт Зума си отбеляза автогол и оформи равенството.

Първото попадение в мача падна в 19-ата минута, когато Тами Ейбрахам се възползва отлично от грешка на вратаря на Шефилд Дийн Хендерсон. Вратарят не успя да хване отбитата топка и тя попадна в краката на младока, който не пропусна да отбележи от наказателното поле.

В 37-ата минута Матео Ковачич направи невероятен пробив в наказателното поле и отправи страхотен удар, който прелетя точно покрай лявата греда.

Две минути по-късно Крис Башам завъртя висока топка към Калъм Робинсън, който не успя да отиграе по най-добрия начин с глава и резултатът се запази.

В края на първото полувреме Тами Ейбрахам вкара второто си попадение в срещата. След лоша намеса на защитниците на Шефилд, юношата на „сините” се озова сам срещу вратаря и хладнокръвно реализира за 2:0.

В първата минута от втората част Енда Стивънс центрира топката към Калъм Робинсън, който реализира от наказателното поле за 2:1.

В 55-ата минута Тами Ейбрахам пропусна чудесна възможност да оформи своя хеттрик. Младият англичанин бе останал сам в наказателното поле, но ударът му бе слаб и уловен без проблеми от Дийн Хендерсон.

В 83-ата Курт Зума пребори защитник на Шефилд за въздушната топка, но стреля неточно с глава и топката премина над напречната греда.

Минути преди края Калъм Робинсън отправи изстрел към вратата на Кепа Арисабалага, но ударът му бе блокиран.

В самия край на мача Курт Зума си отбеляза нелеп автогол. Защитникът на „сините” се опита да отклони центриране в малкото наказателно поле, но прати топката зад гърба на Дийн Хендерсон.

Така „остриетата” порязаха Челси и отложиха първата им домакинска победа за сезона. Челси имат само 5 точки и са девети във временното класиране, а Шефилд са една позиция пред тях със същия брой точки.