Бившият шведски национал Златан Ибрахимович посети предишният си клуб Манчестър Юнайтед по време на тяхната пред сезонна подготовка в Лос Анджелис.

Шведът, който по настоящем играе за ЛА Галакси, присъства на заниманието в кампуса на UCLA и получи възможност да направи включване към „Инстаграм” канала на „червените дяволи”.

„Здравейте всички, познайте кой се върна. Гледам Юнайтед да тренират и виждам много талант, но не и талант като мен”, заяви в типичен стил Ибракадабра.

„Страхотно е да видя момчетата и то щастливи и здраво трениращи. Бъдете готови за този сезон, нещо специално ще се случи. Всичко добро за сезона и се наслаждавайте“, каза Ибра пред феновете на „червените дяволи“.

Към състава на Юнайтед вече започнаха да се присъединяват и футболисти, участвали на Мондиал 2018. Първият от тях бе сърбинът Неманя Матич. Все още се очаква към тима да се присъединят Пол Погба, Маркъс Рашфорд и новото попълнение Фред.

Следващият мач на „червените дяволи“ е срещу италианския Милан на „Роуз Бол“ (Пасадена) в четвъртък с начален час 6 сутринта българско време. Двубоят е част от елитния приятелски турнир Интернешънъл Чемпиънс Къп.