Бъдещето на Жозе Моуриньо в Манчестър Юнайтед изглежда все по-неясно. „Червените дяволи“ записаха ново крушение във Висшата лига, този път от Уест Хем Юнайтед, и по този начин записаха най-слабият си старт в историята на Премиършип.

Разбира се, коментарите за бъдещето на португалеца са актуална тема от доста време, но в последната седмица стават все по-сериозни.

Фаворит за поста на Моуриньо за момента остава Зинедин Зидан, като не минава и ден, в който медиите в Англия да не „назначат“ французина начело на Манчестър Юнайтед.

Поредните спекулации накараха Зидан да позвъни лично на Моуриньо и да го информира, че не преговаря зад гърба му, пише вестник The Sun. Французинът все пак е признал, че е бил потърсен от агентите си с въпроса дали е заинтересован от мениджърския пост в английския клуб.

Близки до португалеца вярват, че Моуриньо има на разположение точно една седмица, за да спаси работата си. Юнайтед се изправя последователно срещу Валенсия в Шампионската лига и Нюкасъл в Премиършип. Незадоволителни резултати в тези мачове биха означавали само едно – уволнение на Специалния.