Турнирът за Купата на Лигата в Англия, в момента известен като Карабао Къп, е последен по значимост за големите клубове на Острова. И те сякаш винаги са се отнасяли към него с лека доза пренебрежение, разчитайки предимно на младоци и резерви. Затова организаторите на надпреварата се чудят какви начини да измислят, за да я направят по-интересна. 

И са били близо до невероятната идея да проведат жребия за една от фазите му миналата година... в открития космос. Това разкри вече бившият изпълнителен директор на Английската футболна лига Шон Харви, чийто мандат изтече на 30 юни. 

"Да го кажем така, в един момент обсъждахме възможността да наемем Международната космическа станция, за да изтеглим жребия за един от кръговете на надпреварата. За съжаление обаче плановете ни пропаднаха", заяви Харви. 

Тегленето на жребия за Карабао Къп доста често е бил обект на присмех през годините заради ексцентричните хрумвания, най-вече на спонсорите от азиатския прозводител на напитката. Той се е провеждал в Китай, Виетнам и Тайланд, като е бил посред нощ британско време. Също така е бил теглен и в супермаркет до "Уембли", но идеята с Международната космическа станция със сигурност избива рибата.