Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо няма търпение да се изправи срещу Арсенал, особено след решението на клуба да уволни Унай Емери и да го замени с Фреди Люнгберг.

Португалският специалист беше утвърден като новия треньор на „шпорите” през миналата седмица, като пое поста от Маурисио Почетино. Сега Жозе Моуриньо няма търпение да се наслади на дербито на северен Лондон.

Тотнъм е домакин на Арсенал през април във Висшата лига, а Моуриньо очаква с нетърпение „артилеристите”, независимо кой ще бъде треньор тогава.

„Очаквам с нетърпение мачовете срещу Арсенал. Искам да се състезаваме срещу Арсенал. Знам добре какво означава този мач за нашите фенове”, сподели Моуриньо.

„Но с Маурисио или Емери, или Фреди Люнгберг, или който и да било, няма проблем. Знам, че важният мач е важен мач. Не само защото Арсенал е голям клуб, който има същите цели, каквито имаме и ние. Знам значението на мача, и това ми харесва”, коментира още Жозе Моуриньо.

Двубоят от Висшата лига между Тотнъм и Арсенал е на 25 април 2020 година. На 1 септември двата тима завършиха 2:2 при своите предишни мениджъри - Маурисио Почетино и Унай Емери.