Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви в любопитно интервю за „Téléfoot“, че може би някой ден ще каже истината за Барселона.

„Когато отидох в Мадрид, не беше моментът, защото Барселона бе най-силният отбор в света по това време“, коментира Моуриньо.

„Решението да напусна Реал Мадрид бе мое. Моята дъщеря трябваше да отиде да учи в университет в Лондон и решихме, че това е най-добрият момент, в който семейството ни да се обедени. Също така напуснах Реал Мадрид по лични причини. За мен е много важно да бъда щастлив. Постигам най-добри резултати, когато съм щастлив. На третата ми година в Мадрид не бях щастлив“, добави Специалния.

„Може би някой ден ще кажа истината за Барселона. Това са едни от нещата от моята кариера, които предпочитам да запазя за себе си. Един ден, когато съм вече стар може и да кажа истината. Трябва да бъда много, много, много стар“, продължи португалецът.

„В Интер всичко бе много специално, една история за любов. Имах фантастичен отбор, защото футболистите от тази генерация имаха своя последен шанс да спечелят. С цялото семейство Морати и всички футболисти се забавлявахме много“, каза още Жозе Моуриньо.