Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подчини бъдещето си на клуба и определи като пълни глупости слуховете, че иска да напусне "Олд Трафорд".

Португалецът е категоричен, че желанието му е да продължи договора си с „червените дяволи“.

"Тези информации са пълен боклук. Не мога да намеря по подходяща дума. Най-лошото нещо, което някой може да каже за мен, не е, че съм лош мениджър. Не и това, че не съм оправдал очакванията, нито, че съм допускал грешка след грешка. Най-лошото е някой да се усъмни в моя професионализъм, в моята отдаденост към клуба, в моята работа, в моите играчи. Затова наричам тези новини боклук. Не виждам по-подходяща дума”, коментира Моуриньо.

"Това, че не се държа като клоун край страничната линия, значи ли, че съм изгубил страстта си?"

„Ако искате директно да ме попитате дали се виждам в Манчестър Юнайтед и през следващия сезон, ще ви кажа, че е така. Още с пристигането си заявих, че ще напусна само когато клубът реши, защото аз нямам намерение изобщо да си тръгвам. Моята цел е да остана и да работя за това клубът да се върне там, където е мястото му. Искам да остана. Не виждам причина да не искам това“, добави португалецът.

„Все още имам договор. Всъщност съм точно по средата на този контракт. Не съм навлязъл в последните месеци. Моето желание е да остана докато собствениците и бордът са доволни от моята работа“, продължи Жозе.

Специалния притесни Манчестър Юнайтед

„Дали ще подпиша нов договор, зависи, разбира се, от клуба, но моята отдаденост е пълна и аз искам да остана и отвъд настоящия си договор“, каза още Моуриньо.