Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да се нагърби с прогноза кога ще може да разчита на най-скъпата покупка на клуба Пол Погба. Французинът получи сериозна травма в бедрото през септември и завръщането му на терена е обект на постоянни спекулации.

Погба изненада всички, завръща се по-рано

24-годишният полузащитник пострада в двубоя срещу Базел от Шампионската лига на 12 септември и оттогава досега не е помирисвал терен. Футболистът, за когото Юнайтед брои 89 милиона паунда през 2016 година, е много важна част от плановете на Моуриньо, който отказа да хвърли повече светлина върху ситуацията.

„Пол не е на линия. Не знам кога ще се върне, кога отново ще е готов. Нямам никаква идея”, коментира Моуриньо преди шампионатния двубой срещу Хъдърсфийлд. Макар съперникът вече два месеца да няма победа във Висшата лига, Специалния не си прави илюзии относно важността на срещата.

Контузен, но във вихъра си: Погба палува с мацка на плажа

„Ще бъдем глупаци, ако нямаме представа какво ни чака. Всеки познава Висшата лига и знае какво значи да играеш срещу новаците. Всички отбори във Висшата лига са добри и смятат, че могат да спечелят всеки един мач, без значение от противника.”

„Играчите им ще са надъхани, а техните фенове ще бъдат доволни да видят един голям тим на своя терен”, допълни Моуриньо.