През уикенда Тотнъм разби Нюкасъл с 5:1 и продължава борбата си за завършване в топ 4. Към момента „шпорите“ са на четвъртата позиция във временното класиране, а по всичко изглежда, че съставът на Антонио Конте определено набра скорост в последно време.

От Тотнъм са твърдо решени да се класират за шампионската лига през следващия сезон, а подобно мнение изрази и защитникът Бен Дейвис. Според него, сега е точният момент тимът от северен Лондон да показва най-доброто и да продължи с победите.

„Всички сме доволни от това, което се случва напоследък при нас. Навлязохме в страхотна серия, печелим с лекота, а мотивацията в  отбора е на топ ниво. Устремени сме към завършване в топ 4 и ще се борим за нашите цели. Както вървят нещата, ние или Арсенал ще играем в най-силния европейски клубен турнир през следващата година и е безкрайно важно да печелим всеки мач оттук нататък. Имаме и пряк двубой с тях, който може би ще реши всичко. Не мога да кажа на какво се дължи тази промяна в нашия клуб, единственото, което желая е да използваме момента и да продължим с победите“, каза Дейвис.