След впечатляващото равенство, което постигна отборът на Нюкасъл при гостуването си на Манчестър Юнайтед през уикенда, сега за „свраките“ предстои нов двубой. В сряда вечер „джордитата“ посрещат Евертън и ще излязат с единствената мисъл за трите точки.

Това призна и защитникът Фабиан Шер, според когото, той и неговите съотборници трябва да покажат същата игра, която им донесе и точката срещу „червените дяволи“. Швейцарецът също така допълни, че е напълно готов за утрешната среща и няма повод за притеснения.

„Много хора бяха впечатлени как играхме срещу Манчестър Юнайтед. Мисля, че изиграхме много добър мач, като дори можеше и да спечелим. Да, факт е, че и те изтърваха доста чисти положения, но може би точката бе най-справедлива. Сега мислим единствено за Евертън и желаем трите точки. Аз съм напълно готов за игра, хората да не се притесняват, просто трябваше да напусна през уикенда, защото вече много трудно се движих и беше по-добре за всички да влезе някой, който е готов на 100 процента. Бих искал да успокоя феновете, че всичко е наред и съм на линия за утре“, коментира Шер.