В Евертън продължават да са измъчвани от сериозни проблеми. „Карамелите“ стартираха по ужасяващ начин във Висшата лига и към момента са на дъното на класирането с 3 поражения. Загубата от Борнемут обаче преди международното прекъсване предизвика сериозни сътресения в състава на Шон Дайш, а доста информации сочиха, че е твърде възможно мениджърът да се раздели с поста си още преди гостуването на Астън Вила в съботната вечер. Начинът, по който бе допуснато поражението от „черешките“ бе кошмарен за всички фенове на Евертън, но въпреки лошия старт на сезона, Дайш не се притеснява за бъдещето си.
 
„Няма от какво да се притеснявам. Постоянно се говори за смяна на мениджъри и за съжаление това се превърна в нещо нормално във футбола. Тук съм, за да върша работата си и продължавам да вярвам във всичко, което правим. Знам как изглеждат нещата отстрани и е факт, че загубата от Борнемут доста ни нарани, но ние не можем по никакъв начин да върнем времето. 
 
Да, водихме с 2:0 до 87-ата минута и въпреки това загубихме срещата. Това е нещо, което е невъзможно да не остави следа върху футболистите. Човек трудно приема подобно стечение на обстоятелствата, но сега за нас предстои нов двубой и ще опитаме да се представим максимално добре срещу Астън Вила. 
 
Доста дълго вече съм във футбола, за да ме е страх и да мисля какво ще се случи, ако бъда уволнен. Докато съм начело на Евертън, ще се опитвам да правя най-доброто за клуба, а от началото на сезона са изминали едва 3 кръга, за да се вадят каквито и да е крайни изводи“, каза бившият мениджър на Бърнли.