Страхотен скандал се заформя в Англия между Нюкасъл Юнайтед и Шефийлд Уензди. По-рано днес „свраките” обявиха назначението на новия си мениджър Стив Брус и целия му екип, който до няколко дни бе част от състава на Уензди.

Преди два дни специалистът и неговите колеги попадаха оставки, но по всичко личи, че до този момент те не са приети от ръководството на Шефийлд.

От клуба обявиха, че са научили за назначението на Стив Брус от съобщението на Нюкасъл и заплашиха, че ще потърсят правата си по съдебен път.

„Клубът е разочарован, че научава за назначението на бившите служители на клуба Стив Брус, Стив Ангю и Стивън Клемънс от официалното изявление от страна на Нюкасъл. Независимо от факта, че служителите напуснаха позициите си в клуба в понеделник, все още остават нерешени правни въпроси между клуба, персонала и Нюкасъл Юнайтед. В момента клубът обмисля позицията си и получава нужните правни съвети. Клубът няма да прави повече коментари по темата”, написаха от Шефийлд Уензди в официалния си сайт.