Фен на Евертън, който помагаше на бежанци от войната в Украйна и им доставяше провизии, вкара дузпа в приятелския мач на тима срещу Динамо (Киев) на „Гудисън Парк“. Пол Стратън се прочу през март, когато пропътува с камион целия път до границата между Полша и Украйна, а след това помагаше на бежанци от войната. Запалянкото е бивш полицай, а сега работи като шофьор. Когато тръгна към Украйна, той заяви, че е бил в отпуск и помощта за бежанците е много по-полезна от това "да гледа филми по Нетфликс и да яде чипс по цял ден".
Впоследствие от Евертън го поздравиха, а сега от клуба решиха да го зарадват с още нещо – да влезе в игра за любимия си тим. Той бе аплодиран от 30 000 души на „Гудисън Парк“, като получи шанс да изпълни дузпа и я вкара, а след това бе поздравен топло от всички играчи на Евертън.

Иначе Евертън спечели с 3:0, а голът на Стратън бе четвъртият в срещата. В официалната статистика обаче влизат само трите попадения преди това. Доминик Калвърт-Люин откри резултата, а след това новото попълнение Дуайн Макнийл, който се присъедини към тима от Бърнли миналата седмица, вкара два гола.