Забравете за "Театъра на мечтите", "Олд Трафорд" вече е известен като "Театъра на кошмарите". Така описа стадиона на Манчестър Юнайтед един от служителите на клуба, който работи в офисите на съоръжението пред вестник "Сън". 

Причината е, че всички служебни помещения са се умирисали на канализация и отпадни води в последните седмици и прави работата там непосилна. Касае се за офисите под трибуната за гостуващи фенове, които са подгизнали от отходни води и в тях мирише умопомрачително зле. 

Този проблем е възникнал още преди една година, когато фенове на градския съперник Манчестър Сити потрошили тоалетните на гостуващата трибуна и дори започнали да къртят плочки и да пукат тръбите. Но дори и толкова време по-късно аварията не може да бъде отстранена подобаващо и това създава истински кошмар за служителите, които ежедневно се трудят под трибуната. 

Те дори вече са започнали да покриват компютрите си с найлони, защото помещенията са започнали да протичат. Положението ставало трагично след мачове за ФА Къп, защото тогава се отпускали по-голям брой билети за гостуващи фенове, което водело и до по-мащабно ползване на тоалетните. Съответно и до по-големи течове в офисите. 

Последно в началото на януари "червените дяволи" посрещнаха Рединг за Купата, а след този мач ръководството се принуди да покрие компютрите на служителите си. От там обявиха, че се работи за пореден път по отстраняването на аварията, но може да се наложи по-сериозен ремонт.