Въпреки неприятното поражение в последния мач на Арсенал, настроението в клуба продължава да бъде приповдигнато. Тимът загуби от Саутхемптън през уикенда с 2:3, а му предстои важен сблъсък тази вечер с Тотнъм за Карабао Къп.

Независимо от всичко това, все пак феновете трябва да бъдат забавлявани. А как да се случи това? С помощта на две от звездите на „топчиите“ - Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет.

В навечерието на срещата с „шпорите“, те трябваше да влязат в ролята на футболни коментатори на изминалото лондонско дерби с Тотнъм (4:2). И двамата успяха да се разпишат в срещата от 14-ия кръг на Висшата лига, а сега трябваше да коментират своите изяви на терена. Изключително емоционалният коментар може да послужи дори за пример, а и за много забавление.

Очаква се двамата да бъдат на линия и за срещата довечера срещу най-големия съперник – Тотнъм. Мачът е от 21.45 часа и ще може да бъде наблюдаван по DIEMA SPORT 2 и PLAY DIEMA XTRA.

Как звучи актуалният футболен коментар на Пиер-Емерик Обамеянг и Александър Лаказет, успяват ли да се справят и в това поприще, можете да се позабавлявате от видеото в официалния канал на Арсенал в Youtube.