Мачът срещу Ливърпул ще е по-специален за един от играчите на Бърнли - Питър Крауч. Освен, че е бивш играч на мърсисайдци, той е в семейството на върли техни фенове и чистосърдечно си призна, че ако им вкара гол, вкъщи го очакват сериозни скандали и проблеми. 

Нападателят е женен за ослепителната красавица Аби Кланси, която е родом от Ливърпул. А цялото ѝ семейство е с болни фенове на отбора, които са имали разговор с 38-годишния таран в навечерието на двубоя. И той разкри какво са си казали. 

"Не са хубави нещата, ако трябва да съм честен. Всички от страната на жена ми са фенове на Ливърпул, говорихме си с тях миналата седмица, с нея включително. Те ми казаха директно в очите: "Не се и надявай да се мяркаш тук, ако вкараш гол". И, честно казано, не мисля, че се шегуваха."

"Знаете, че дълго време прекарах там и направих много приятели. Всеки от тях ми каза да си помисля добре, ако им вкарам. И всички те бяха сериозни. Лично аз ще бъда най-щастливият човек, ако Ливърпул спечели титлата и стискам палци това да се случи, но искам ние да вземем нещо от тях в този мач", заяви Крауч.