Мнозина хора сигурно си мислят, че ежедневието в лукс никога не омръзва. Е, нека попитат милиардера и собственик на Челси Роман Абрамович дали това наистина е така. 

Руският олигарх, чието състояние се стопи с близо 50% в последните няколко години, беше заснет от папараци на суперлуксозната си яхта "Еклипс" в близост до райското островче Сейнт Барт в Карибско море. 

Плавателният съд се оценява на 1.2 млрд. паунда след всички направени по него екстри - няколко басейна и джакузита, инкрустирани с диаманти златни мебели в каютите и редица други екстри. Но явно на Абрамович му е писнало от този лукс. 

Той беше заснет унил и вял от папараците, като нищо не можело да го ободри. Богаташът бил в компанията на няколко свои близки, а малкият му син бил облечен в екип на Челси. Дори и легенда като Пол МакКартни, който обядвал на луксозната яхта, не успяла да оживи милиардера. 

Абрамович е на Карибите от над две седмици и явно дори ваканцията на подобно райско място втръсва. Поне ако си свикнал на такива луксозни изживявания ежедневно...