Бившата звезда на английския футбол Пол Гаскойн отново се забърка в неприятна ситуация. Той беше на гости миналата седмица в сутрешно токшоу за футбол по телевизията, но преди ефир се държал неадекватно. 

Той седял чисто гол в гримьорната и гледал мачове от предния ден. Тогава влязла една от служителките на телевизията и го заварила, както майка го е родила. Но тя запазила самообладание и се обадила на колежките си да му пратят дрехи, за да се облече за ефир. 

Газа обяснил, че всъщност това просто е инцидент, защото си мислел, че цялата гримьорна е за него и може да прави, каквото поиска в нея. Той твърдял, че просто бил в "процес на преобличане". Въпросната служителка обаче твърди, че изглеждал "леко неадекватен". 

Малко след това Гаскойн се появи пред камерите, но се отказа по средатана предаването, твърдейки, че не се чувства добре. Мнозина смятаха, че отново е започнал да злоупотребява с алкохола, но Газа е категоричен, че всичко се дължи на действието на хапче за сън, което взел предната вечер.