Сеск Фабрегас, Мо Салах, Хари Кейн и Манчестър Сити официално влизат в Книгата на рекордите "Гинес" за 2019 година за различни свои постижения.

Фабрегас е футболистът направил най-бързо 100 голови паса във Висшата лига, катое сторил това в рамките 293 мача. Рекордната си стотна асистенция испанецът е направил на 31 декември 2016 година в мача на Челси срещу Суонси /4:2/. За сравнение легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс е достигнал кота 100 асистенции за 367 мача

Освен това Фабрегас заедно с Джейми Реднап са рекордьори в "дисциплината" най-много последователни пасове по въздуха - 15.

В Книгата на "Гинес" за идната година попада не само Фабрегас от футболистите. Там попадат още Мохамед Салах най-много голове /32/ в рамките на един сезон от Висшата лига и с най-много голове в отделни мачове /24/.

Хари Кейн - най-много голове във Висшата лига, реализирани в рамките на една календарна година /39/ и с най-много хеттрикове /6/ за една календарна година.

И Манчестър Сити - Най-много спечелени точки в рамките на един сезон от Висшата лига /100/, най-много спечелени мачове в един сезон от Висшата лига /32/, най-много голове в английското елитно първенство за един сезон /106/ и най-много поредни победи в шампионата /18/.