Бъдещото ново попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес наруши публичното си мълчание преди сключването на сделката с Арсенал, за да опровергае историята, която британският таблоид „Сън” публикува по-рано днес.

Санчес предлагал 1000 паунда на студентка за секс

Разработката касае полската студента Паулина Собиерайска, която твърди, че няколко пъти е правила секс с футболиста (който си има сериозна приятелка), а при първата им среща той ѝ е предложил 1000 паунда за креватните изпълнения.

В последно време 29-годишният играч не е много активен в социалните мрежи, но при такива обвинения счете, че е длъжен да отговори. „Вчера излезе ФАЛШИВА история в „Сън” относно моя личен живот. Там преди време се твърдеше, че имам и син, което също е НЕВЯРНО. Уморих се да опровергавам фалшиви новини. Много благодаря и ви моля да уважавате моя личен живот”, написа футболистът.

Санчес с първа фотосесия по екип на Ман Юнайтед

Днес би трябвало трансферът на Алексис да бъде обявен официално. Той вече премина медицински тестове и очаква в следващите часове работната му виза да бъде подновена. Според неофициални данни в Юнайтед седмичната заплата на чилиеца ще наброява колосалните 500 хиляди паунда.