Мениджърът на Фулъм Скот Паркър се надява, че Челси ще бъде малко "настрана" от мача от Висшата лига в събота на "Стамфорд Бридж", когато евентуално поражение за неговия тим би било удар върху шансовете им да избегнат изпадането.

Пет мача преди края на сезона отборът на Паркър е на 18-а позиция в таблицата, на седем точки зад Брайтън.

Челси е четвърти и по-скоро ще гледа към полуфинала в Шампионската лига следващата сряда у дома срещу Реал Мадрид, след като първата среща в Испания завърши 1:1.

"Играем срещу наистина добър отбор, който е в добра форма. Когато отивате на "Стамфорд Бридж" и сте отбор като нас, късметът трябва да бъде с вас и трябва да играем изключително добре", каза Паркър.

"Всичко трябва да е с нас в този мач. Трябва да бъдем много, много добри, за да победим и трябва да се надяваме, че има някои елементи за Челси, които са малко извън него", добави той.

"Вярвам ли, че можем да отидем там и да постигнем резултат? Да! Но в същото време осъзнавам предизвикателството, осъзнавам качеството, срещу което сме изправени. Това е отбор във форма, отбор, който се справя много, много добре. Макар и трудната ситуация за нас по отношение на това къде се намираме в класирането, нямаме търпение да играем", каза още Скот Паркър.